Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем...май е съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rubig
    Гиги е прав че се смениа комлект но не е прав за твардоста на педала.Това е от притискателниа диск така че се смениа с нов и педала става много мек.Не зависи от нищо дръго а за миризмата това идва от бъксъването на феродовиа така че приателъ садинителиа ти е за смиана отдавва.Смениа преди да ти е надрал маховика че тогава става лошо
    Тва с надирането на маховика сигурен ли си!

п.с. Щото ко е тъй да не ходя да го олекотявам, ами да потрая малко....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Гиги е прав че се смениа комлект но не е прав за твардоста на педала.Това е от притискателниа диск така че се смениа с нов и педала става много мек.Не зависи от нищо дръго а за миризмата това идва от бъксъването на феродовиа така че приателъ садинителиа ти е за смиана отдавва.Смениа преди да ти е надрал маховика че тогава става лошо
      Ми да зависи от притискатела ама има притискатели и притискатели Някой са си твърди от нови. Обикновенно хубавите марки са по меки Валео, Закс, даже и Делфито е добро, но не очакваите от комплект за 150лв да е мек и да отделя добре

Comment

прав си бе Гиги.Аз за това като доидете да си смениате нещо при мен ви казвам да си къпите наи хъбавото :Д

Comment

Румен сам бе Гиги :Не си минавал от много време през сервиза,което говори че Алфата те слуша де

Comment

Румен сам бе Гиги :Не си минавал от много време през сервиза,което говори че Алфата те слуша де
            Айдее и тоя прописа у форума да не си болен бре
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Я тихо ма.Ко искаш не може ли и аз да драсна 2 реда.Ела в сервиза пак аз ше ти кажа кои е болен и свърши ли ми ти работа или пак ме забрави,което е нормално за тебе де

Comment

Хихи така кажи Горе долу слуша ама сменях едни накладки та после се наложи 3-пъти да обезвъздушавам Затуй май по добре по често да минавам

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                  Хихи така кажи Горе долу слуша ама сменях едни накладки та после се наложи 3-пъти да обезвъздушавам Затуй май по добре по често да минавам
                  И моята слуша - ама трябва да минем скоро, ей така профилактично - се ще намерим нещо за смяна Само да дадът добри премии за нова година
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

чини ми се, че на абонамент за профилактичен амбулаторен преглед ми замирисва тука ...
                    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

ха ха елате пак ше пием по бира,сега пред Коледно и коли да почнем да ремонтираме, ша ни се развали настроението особенно ващо.Пак и те ващте кукли са наи здравите от сички маи, е да не забравяме и бат Насо де

Comment

Владе ти за онези профилактичните 20 лева ли говориш кадето искаш да ги дадеш че от много време не си давал ли-ха ха ха :

Comment

пцолютно правилно си ме разбрал.
                          радвам се, че поне един усеща истиността на изказа ми.
                          причината да не съм се весвал хич не е алфата ... а заетоста ми с други говнести задължения, които имам кефа да ми ядът времето и нервата.
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

ха ха елате пак ше пием по бира,сега пред Коледно и коли да почнем да ремонтираме, ша ни се развали настроението особенно ващо.Пак и те ващте кукли са наи здравите от сички маи, е да не забравяме и бат Насо де
                            Ами сега ясно , че нищо няма да пипаме без да е наложително - най много масло да смениме и да пием по бира

Иначе напролет съм замислил една доста пълна профилактика - включваща преглед и смяна на квот трябва по окачването и двигател + диагностига (надявам се там да не пипаме много) боядисване , нови гуми след прифилактика от зимния сезон на окачвамето 205/50/15 и ей така (абе пара да има като не се налага ми е по хубаво да си харча за алфата - отколкото като се наложи спешно)

П.П. Сори за ОФФ-а (после ще разделя темата)
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Маховика няма как да се надере,първо пада феродото от към притискателния диск. Съединителя е мек защото ти е хубав притескателния диск и гумичките на долната помпа.
                              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                              0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                                Ми да зависи от притискатела ама има притискатели и притискатели Някой са си твърди от нови. Обикновенно хубавите марки са по меки Валео, Закс, даже и Делфито е добро, но не очакваите от комплект за 150лв да е мек и да отделя добре
                                Гиги комплекта Валео за боксера на Стамболийски е 190 лв.
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X